Најчесто поставувани прашања

Овде ќе најдете одговори на некои од најчесто поставуваните прашања за нашата апликација.

Од управување со тениско игралиште и управување со корисници, до резултати во живо и финансии, ве покриваме. Без разлика дали сте менаџер на клуб кој бара се-во-едно решение за вашиот клуб или играч кој сака да остане во тек со вашите натпревари и рангирање, апликацијата SportyPlus има по нешто за секого.

Може ли да ја користам апликацијата за други спортови како сквош или кошарка?

Дали е бесплатно за играчите да ја користат апликацијата?

Какви функции за управување со тениски терен нуди апликацијата SportyPlus?

Може ли да креирам и управувам со лиги и турнири преку апликацијата?

Дали е лесно да се постави и користи апликацијата SportyPlus?

Може ли да го приспособам профилот и брендирањето на мојот клуб во апликацијата?

Дали има дополнителни услуги кои се нудат преку апликацијата, како што се жици со рекет или изнајмување машини за топка?

Може ли да креирам и управувам со различни нивоа и пакети на членство во апликацијата?

Како можам да управувам со корисниците и членствата во апликацијата?

Дали е можно да се следат резултатите во живо за време на натпреварите?

Дали апликацијата има продавница за купување клубска стока?

Дали има функција за вести за да ги информираме членовите за ажурирањата на клубот?

Како можам да водам евиденција за резултатите и статистиката за натпревари и натпревари?

Како можам да комуницирам со другите членови?

Дали има функција за следење на рангирањето и перформансите на играчите?

Дали апликацијата е пријателска за мобилни телефони?

Имате повеќе прашање?

Ако имате прашање што не е наведено овде, слободно контактирајте не за повеќе информации.