Плаќања и финансии

Лесно следете ги плаќањата, трошоците и креирајте извештаи со нашиот сеопфатен финансиски модул

Нашиот финансиски модул ви помага лесно да управувате со финансиските операции на вашиот клуб, вклучувајќи членарина, резервации за тениски терени и други приливи на приходи. Со нашиот кориснички интерфејс и деталните функции за известување, можете да ја следите финансиската состојба на вашиот клуб и да донесувате информирани одлуки за идните инвестиции и буџетирање. Плус, нашата безбедна обработка на плаќањата гарантира дека сите трансакции се безбедни и сигурни.

Управување со плаќање

Генерирање извештаи

Креирање фактура

Поддржани повеќе начини на плаќање

Безбедна обработка на плаќање

Список за доцнење

Нашиот финансиски модул нуди низа алатки да им помогне на менаџерите на клубовите да ги следат и управуваат плаќањата, трошоците и приходите. Со овој модул, можете лесно да видите преглед на секое плаќање што се случува во вашиот клуб, да генерирате дневни извештаи за тоа колку пари има обработено секој член на персоналот, да ги видите приходите по тениско игралиште и да добиете целосен преглед на финансиските перформанси на вашиот клуб. Ова може да ви помогне да донесувате информирани одлуки за тоа како најдобро да управувате со финансиите на вашиот клуб, осигурувајќи дека секогаш ја контролирате вашата финансиска состојба.

Главни карактеристики

Опции за плаќање

Лесно прифатете плаќања со кредитна картичка, готовина и сметка на член на клубот. Оваа функција ви овозможува да го рационализирате процесот на плаќање и да го направите поудобен за членовите на вашиот клуб.

Научи повеќе

Сметка на членови

Овој модул им овозможува на клубовите да им дадат можност на своите членови да отворат сопствена сметка во клубот. Членовите можат однапред да платат одредена сума и да ја користат за резервации на тениски терени или други клупски услуги. Клубовите, исто така, можат да им дозволат на своите членови да акумулираат трошоци што треба да се подмират на крајот на периодот, давајќи им флексибилност и удобност кога станува збор за плаќање за клубските услуги. Оваа функција не само што им помага на клубовите да ги насочат процесите на плаќање, туку им дава и на членовите удобен и беспрекорен начин да платат за нивните омилени активности.

Финансиски извештаи

Нашиот софтвер вклучува контролна табла која им овозможува на менаџерите на клубовите лесно да ги следат и анализираат финансиските податоци. Контролната табла обезбедува низа извештаи, вклучувајќи приход поделен по тениски игралишта и други услуги, пари со кои постапува секој член на персоналот и вкупен приход за дефиниран временски опсег. Оваа функција е дизајнирана да им помогне на менаџерите на клубовите да имаат јасно и точно разбирање за финансиските перформанси на нивниот клуб, овозможувајќи им да донесуваат информирани одлуки и да го оптимизираат своето работење.

Научи повеќе

Креирање фактура

Членовите на клубот можат лесно да пристапат до нивната финансиска историја и да ги видат сите нивни минати фактури. Менаџерите на клубовите исто така имаат корист од оваа функција бидејќи автоматски генерира фактури, заштедувајќи им драгоцено време.

Список за доцнење

Менаџерите на клубовите можат да ги следат и следат неплатените фактури. Функцијата за задоцнета листа е удобен и ефикасен начин за следење на неподмирените салда и за да бидете сигурни дека финансиите на клубот се во ред.

Дополнителни функции за резервација на тениско игралиште

Нашиот модул за плаќања и финансии нуди низа дополнителни функции и опции кои ќе ви помогнат поефикасно да управувате со вашиот клуб.

Безбедна обработка на плаќање

Можете самоуверено да се справите со финансиските трансакции за вашиот клуб, знаејќи дека сите плаќања се сигурни и заштитени.

Поделете ја сметката

Поделете ги трошоците за резервации на тениски терени меѓу повеќе членови и генерирајте извештаи за резервации за плаќање. Оваа функција ви олеснува да следите за кои слотови за тениско игралиште се платени, а кои сè уште се извонредни.

Дизајниран со љубов

Кориснички интерфејс кој е специјално дизајниран за мобилни уреди. Се фокусиравме на дизајнот и употребливоста, за да можете лесно да управувате со вашиот објект во движење.

Ако функцијата што ви треба не е достапна, ние ќе ја развиеме за вас бесплатно

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.