Огласи

Создадете и управувајте со делот за доверливи информации на вашата апликација SportyPlus без напор

Нашиот софтвер за управување со тенис вклучува модул за управување со клубски огласи. Ова ви овозможува, како менаџер на клуб, лесно да креирате и управувате со дел за огласи на вашата апликација SportyPlus, обезбедувајќи удобна платформа за членовите да објавуваат и прегледуваат реклами за ставки и услуги поврзани со тенис.

Објавувајте и гледајте реклами

Директна комуникација

Креирање и управување со дел за огласи на вашата апликација SportyPlus може да го зголеми ангажманот и задоволството на членовите, што ќе доведе до зголемено задржување и потенцијални нови членства. Делот за огласи служи како центар за стоки и услуги поврзани со тенисот, поттикнувајќи чувство на заедница и удобност за членовите.

Главни карактеристики

Објавувајте и гледајте реклами за предмети и услуги поврзани со тенис

Создавајте и управувајте со доверливи реклами за предмети и услуги поврзани со тенис со леснотија на вашата апликација SportyPlus. Лесно уредувајте и објавувајте објави, кои ќе бидат видно прикажани на насловните страници на вашите членови за лесен пристап.

Директна комуникација

Нашата функција за огласи вклучува систем за пораки што им овозможува на членовите лесно да комуницираат со продавачот директно во апликацијата. Ова помага да се насочи процесот на купување и продавање, што им олеснува на членовите да се поврзат и да комуницираат едни со други.

Научи повеќе

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.