Тениски натпревари

Лесно креирајте и управувајте со вашите сопствени натпревари во апликацијата SportyPlus

Со нашите карактеристики на натпревари во тенис, менаџерите и членовите на клубовите можат лесно да креираат и управуваат со сопствени лиги и турнири во апликацијата SportyPlus. Нема потреба да користите посебни решенија од трети страни, бидејќи сè е беспрекорно интегрирано во остатокот од апликацијата. Без разлика дали сакате да поставите приватна лига за одредена група играчи или да ја отворите за да се придружат сите членови, нашиот софтвер ве покрива.

Опции за плаќање

Автоматско генерирање натпревари

Скала на турнирот

Утешни загради

Сеопфатна статистика

Главни модули

Тениски турнири

Преземете ја контролата врз планирањето на вашиот турнир со нашата сеопфатна функција за тениски турнир. Со можност за креирање и управување со турнири за најмногу 256 играчи, ќе ги имате сите алатки што ви се потребни за успешно натпреварување. Приспособете го вашето сеење, закажете тениски терени и лесно следете ги резултатите.

Научи повеќе

Тениски лиги

Од поставување групи и прилагодување на распоредот на натпревари до следење статистика и олеснување на комуникацијата помеѓу играчите, нашиот софтвер има сè што ви треба за да создадете успешно искуство во лигата за вашите членови.

Научи повеќе

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.