Пораки и известување

Карактеристики за испраќање пораки и известувања за да останете организирани и информирани

Како менаџер, можете да испраќате важни ажурирања или соопштенија до членовите со приспособливи поставки за известувања, а членовите лесно можат да комуницираат меѓу себе користејќи ја функцијата за разговор. Никогаш не пропуштајте важно ажурирање и насочете ја вашата комуникација за поефикасен тим со нашата софтверска апликација за управување со SportyPlus.

Клубови разговор

Центар за известување

Предлози за резервации на судови

Интеграција со други модули во решението на SportyPlus

Аларм за лошо време

Аларм за лошо време

Целосно интегриран, нашите функции за пораки и известувања ја олеснуваат комуникацијата со членовите на тимот, тренерите и училишните групи. Без разлика дали треба да испратите брза порака или да испратите важно ажурирање, нашиот софтвер го олеснува поврзувањето и информираноста на вашите членови. Корисничкиот интерфејс го прави лесен за користење, за да можете да се фокусирате на управување со вашиот тим. Пробајте го нашиот софтвер денес и видете ја разликата што може да ја направи за комуникацијата и координацијата на вашиот клуб или тим.

Главни карактеристики

Предлози за резервации на судови

Со можност за прегледување на достапноста и специфичните времиња, членовите можат лесно да најдат отворени слотови и да им ги предложат на другите играчи преку разговорот. Откако ќе се договори време, резервацијата автоматски се прави и двајцата играчи се известуваат.

Беспрекорно интегриран систем за пораки и известувања

Со само неколку кликања, можете да испратите порака за информирање и поврзување на вашиот тим, лига група или учесници на турнирот. Системот автоматски создава нишки за секој натпревар и училишна група што го создавате, елиминирајќи ја потребата за рачно поставување канали за пораки.

Најдете партнери за натпревар

Нашиот софтвер го олеснува наоѓањето на вистинските партнери за натпревар во однос на возраста и нивото на играта, за да можете да ја подигнете вашата игра на следното ниво. Потоа можете лесно да испратите порака за директно поврзување со плеерот.

Центар за известување

Можете да ги видите сите ваши пораки на едно место, давајќи ви севкупна слика за тоа што се случува. Плус, можете да ги приспособите вашите поставки за известувања за да се осигурате дека ги добивате само ажурирањата и објавите што се важни за вас. Со центарот за известувања, никогаш нема да пропуштите важно ажурирање и секогаш ќе бидете во тек.

Известување за дожд

Апликацијата SportyPlus има функција која ви овозможува лесно да испраќате предупредувања до членовите кои резервирале тениски терени доколку на повидок е лошо време. Ова помага да се осигурате дека играчите нема да бидат затечени од неочекуван дожд и можете да го искористите најдоброто време од вашето тениско игралиште.

Среќен роденден!

Системот автоматски прикажува роденденски честитки во името на клубот, додавајќи личен допир и покажувајќи ја вашата благодарност за вашите членови. Овој мал гест може многу да помогне во градењето на чувството за заедница и да направи вашите членови да се чувствуваат ценети.

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.